MINI4YOU is er voor de MINI fan die opnieuw
of voor het eerst een eigen MINI wil rijden

MINI4YOU is er voor de MINI fan die opnieuw of voor het eerst een eigen MINI wil rijden. Mijn enthousiasme over het merk MINI, met zijn rijke historie, verscheidenheid aan modellen en eigenzinnige lifestyle begon 8 jaar geleden. Mijn passie voor auto’s, en met name het merk MINI, deel ik graag met MINI enthousiastelingen waaronder bestaande en nieuwe klanten.

We kennen je MINI van binnen en buiten

Als autotechnicus, autoschade herstelspecialist en eigenaar van MINI4YOU weet ik, voordat ik een auto inkoop of inruil, precies wat er onder de huid van het voertuig speelt. Je treft dan ook altijd een jong gebruikte MINI waar ik persoonlijk achter sta. Die de rijeigenschappen en comfort heeft die hoort bij de auto en visueel in uitstekende staat is.

Daarnaast blijft ook een MINI, net als andere auto’s, een voertuig dat vol zit met techniek. Techniek van hoge kwaliteit maar dat ook om wat voor reden dan ook je rijcomfort kan beïnvloeden, of zelfs jezelf even niet vooruit helpt. Ook dan kun je op de persoonlijke en vakkundige service van MINI4YOU rekenen.

Accessoires en detaillering-op-maat

Bij MINI4YOU onderscheiden we ons graag door standaard MINI’s aan te bieden met een exclusieve uitstraling. Getinte ruiten, stoere detailleringen of accessoires die nog meer plezier geven aan een sportieve verschijning, comfortabele luxe of rijeigenschappen. De kans is groot dat de exclusiviteit van een MINI naar jouw keuze al tot de verbeelding spreekt. Wil je jouw gekozen MINI nog exclusiever of volledig naar jouw eigen smaak maken dan regelen we dit graag voor je.

Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik help je graag met advies en service

Onbezorgd MINI rijden begint bij MINI4YOU

Gerard Nijmeijer

Aangenaam: Het MINI4YOU-team

@ Your Service
Gerard Nijmeijer - Mini4You
Gerard Nijmeijer

Oprichter & Technicus

Demi Nijmeijer - Mini4You
Demi Nijmeijer

Verkoop & Marketing

Wendy Nijmeijer - Mini4You
Wendy Nijmeijer

Administratie

DJ - Mini4You
DJ

Security / Inspecteur

De 4 zekerheden van MINI4YOU

Passie voor MINI

Mooi meegenomen is dat je jouw MINI occasion vindt bij het autobedrijf met een hart voor dit automerk. Wij kennen alle MINI inns & outs en zorgen dat jij MAXImaal profiteert van alle luxe comfort en rijprestaties van jouw MINI.

Rijklare occasions

MINI4YOU heeft altijd een mooi aanbod aan jong gebruikte MINI Coopers. Eenmaal je keuze gemaakt voor een model dan kun je jouw nieuwe aanwinst al binnen enkele dagen bij ons afhalen.
Fris gewassen, gepoetst en met een complete afleverbeurt.

Vertrouwde garantie

Koop je een occasion bij MINI4YOU dan bieden we je optioneel 12 maanden garantie. Een compleet pakket zekerheid zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw auto. En is er binnen een jaar toch iets niet in orde, dan wordt het kosteloos voor je opgelost.

Onderhoud & reparatie

In onze werkplaats is jouw MINI in vakkundige handen. We maken graag vlot werk van een onderhoudsbeurt of reparatie van de MINI die je bij ons kocht. Van tevoren brengen we je na eerste analyse op de hoogte van de werkzaamheden, planning en kostenraming.

Contact

Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoon nr. (niet verplicht)
Dit is geen geldig telefoonnummer!
Dit is geen geldig telefoonnummer!
Stel ons al je vragen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
MINI4YOU respecteert de privacywetgeving en zal de door u verstrekte gegevens enkel gebruiken voor de verwerking van uw vragen en opdrachten. Zie ook onze privacy policy.