Persoonlijke en vertrouwde service en
12 maanden MINI4YOU garantie

Natuurlijk wil je onbezorgd genieten van veel rijplezier met je nieuwe gebruikte MINI. MINI4YOU stelt alles in het werk om je dit ook te laten ervaren. Koop je een gebruikte MINI bij MINI4YOU dan zijn we je uiteraard ook graag van dienst met onderhoud- en reparatieservice. Dit doen we niet voor andere merken en voor MINI’s die niet via MINI4YOU zijn verkregen. Die exclusiviteit willen we voorbehouden aan onze klantrelaties. Zo blijven we ook als het om afterservice gaat speciaal voor onze vaste relaties.

Onze scherpe blik op de condities

Aandacht voor jouw toekomstige MINI begint al bij het inkopen van de auto. Dit doen we nooit zonder zelf de auto goed te hebben gecontroleerd op historie, visuele- en technische conditie en eerder verricht onderhoud. Vervolgens maken we de auto in de basis rijklaar zodat jij bij een eerste proefrit ook direct voelt dat het goed zit met het comfort en de rijeigenschappen waar MINI zo bekend om is. 

Na je keuze en wensen rondom eventuele extra accessoires en luxe afwerkingen kun je rekenen op een spoedige levering binnen enkele dagen. We ontvangen je dan graag opnieuw om je de sleutels te overhandigen en nog even te laten zien hoe we, na jouw laatste bezoek, nog extra aandacht aan je aanwinst hebben gegeven.

Wil je ons advies of een service afspraak maken?

@your service

Gegarandeerde services voor MINI4YOU klanten

Vertrouwde garantie

Koop je een MINI occasion bij MINI4YOU dan bieden we je optioneel 12 maanden garantie. Een pakket zekerheid zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw auto. En is er binnen een jaar toch iets niet in orde, dan wordt het kosteloos voor je opgelost. Ook als het gaat om eerlijke garantie dan zit je goed bij MINI4YOU.

Onderhoud & reparatie

In onze werkplaats is jouw MINI, die je bij MINI4YOU hebt gekocht, in vakkundige handen. We maken graag vlot werk van je APK, onderhoudsbeurt, reparatie en zelfs schadeherstel. Van tevoren brengen we je na een eerste analyse al vroegtijdig op de hoogte van de werkzaamheden, planning en kosteninschatting.

Contact

Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoon nr. (niet verplicht)
Dit is geen geldig telefoonnummer!
Dit is geen geldig telefoonnummer!
Stel ons al je vragen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
MINI4YOU respecteert de privacywetgeving en zal de door u verstrekte gegevens enkel gebruiken voor de verwerking van uw vragen en opdrachten. Zie ook onze privacy policy.